Animale de companie

Auto

Jante auto si anvelope auto

Piese auto

Imobiliare

Case și cazare pentru vacanțe

Trotinete

Biciclete

Casa si gradina

Telefoane

Handmade

Electronice si electrocasnice

Universul copiilor

Fashion

Servicii

Locuri de munca

Alte categorii

Cum public un anunț?

 1. Vrei să publici un anunț rapid și eficient online?
 2.  
 3. PGN.ro îți oferă o soluție simplă și gratuită!
 4.  
 5. Urmărește pașii de mai jos și publică-ți anunțul în doar câteva minute:
 6.  
 7. Pasul 1
 8. Creează-ți un cont gratuit pe PGN.ro pentru a beneficia de toate avantajele de publicare a anunțurilor. Pentru a face acest lucru, accesează pagina de înregistrare și completează formularul cu informațiile necesare: nume, adresă de e-mail, număr de telefon și o parolă sigură. După aceea, trebuie să confirmi adresa de e-mail și contul tău va fi activat.
 9.  
 10. Pasul 2
 11. Alege categoria și subcategoria corespunzătoare pentru anunțul tău. Asigură-te că alegi categoria și subcategoria potrivite, astfel încât anunțul tău să fie ușor de găsit de către utilizatori. Dacă nu ești sigur ce categorie să alegi, consultă lista de categorii și subcategorii disponibile pe PGN.ro pentru a-ți alege cea mai potrivită.
 12.  
 13. Pasul 3
 14. Completează formularul cu detaliile anunțului. Asigură-te că introduci toate informațiile relevante despre anunțul tău, cum ar fi titlul, descrierea, prețul, locația și contactul tău. În plus, poți încărca fotografiile relevante care să atragă atenția utilizatorilor.
 15.  
 16. Pasul 4
 17. După ce ai completat toate informațiile și ai încărcat fotografiile relevante, verifică detaliile anunțului. Asigură-te că nu ai omis nimic important și că toate detaliile sunt corecte. Odată ce ești mulțumit de anunțul tău, apasă butonul "Publică" și anunțul tău va fi afișat imediat pe PGN.ro. Este important să știi că orice modificare sau ștergere a anunțului poate fi realizată prin intermediul contului tău pe PGN.ro.
 18.  
 19. Alege PGN.ro pentru a avea un anunț rapid, ușor de creat și cu o acoperire mare. Încearcă chiar acum!
Aveti mai multe întrebari? Contactaţi-ne